Tuotteet juuri sinun tarpeisiisi

Moottorisaha CS-501SXH LÄMPÖKAHVA X-Series, ECHO

Japanissa valmistettu moottorisaha, kevyt ja tasapainoinen, tehokkaalla moottorilla, ammattilaiselle ja paljon sahaavalle.

925.00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Japanissa valmistettu moottorisaha, kevyt ja tasapainoinen, tehokkaalla moottorilla, ammattilaiselle ja paljon sahaavalle.

Echo tarjoaa kovan takuun, kuluttajakäytössä 5 vuotta ja ammattikäytössä 2 vuotta. Yksikään toinen pienkonevalmistaja ei pysyty samaan.

Luokkansa kevein saha tehokkaalla moottorilla on suunniteltu käyttäjälle, joka vaatii sahaltaan paljon. Hyvä teho-painosuhde mahdollistaa mielekkään käytön, oli kyseessä vääntöä kaipaava raskas metsätyö tai kevyt harvennus. Echo CS-501SXH on varustettu kahvalämmityksellä joka pitää kädet lämpiminä myös kylmillä keleillä.

Tekniset tiedot:

50,2 cm³ moottori
Teho 2,57 kW
Laipan pituus 13″ / 33 cm
Ketju 0,325″, lenkkejä 56, 1,3mm
Paino 4,9 kg

– Puolipuristinventtiili Käynnistämisen helpottamiseksi
– Moottorin ilman esipuhdistin
– Metallirunko
– Magnesium kampikammio
– Käynnistystä helpottava rikastimeen yhdistetty puolikaasu
– Ketjun kiristys sivulla
– Putoamissuojatut laippamutterit
– Oregon SpeedCut teräketju 95TXL056E.

Echo on ympäri maailman tunnettu laadustaan ja toimintavarmuudestaan. Echon laatuajatus on yksinkertainen: Tuotteet ja palvelut takaavat hyvän asiakastyytyväisyyden. Echo tuottaa laadukkaita ja luotettavia laitteita niin vaativille kuluttajille kuin ammattilaisen äärimmäisiin tarpeisiin. Echon pääajatus on valmistaa kannettavia 2-tahti moottoreilla varustettuja laitteita. Yli 65-vuotisen toimintansa aikana, on Echo kohta valmistanut enemmän 2-tahtimoottorilla varustettuja moottoroituja laitteita, kuin kukaan muu laitevalmistaja maailmassa. Käyttäjillä on nykyään valittavanaan täydellinen pienkoneiden tuotesarja, jokainen niistä on kehitetty, valmistettu ja testattu alansa huippuosaajien toimesta. Echon tuotteet on suunniteltu ja valmistettu käyttäjien tarpeita ajatellen, toimimaan päivästä toiseen. Suunnittelussa ja valmistuksessa noudatetaan viimeisiä ympäristönsuojelun ohjeita ja vaatimuksia.

Valokuvat ja videot ovat havainnollistavia.