Toimitustavat- ja kulut

TOIMITUSTAVAT JA KULUT

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu-ja toimitustavan kassalla. Käytösämme on Postin ja Matkahuollon palvelut. Toimituskulut vaihtelevat paketin koon mukaan alkaen 5,90€. Noutaessasi paketin Nordic Motors Oy:n noutopisteestä emme peri toimituskuluja. Noudon on tapahduttava 7 vuorokauden kuluessa tilauksesta.  Tuotteet toimitetaan kuljetettavaksi tai noutopisteesen asiakkaan valinnan mukaan viimeistään kahden arkipäivän sisällä. Toimitusaika 2-5 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Nordic Motors Oy ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista viivästymisistä.

PALAUTUKSET JA HYVITYKSET

Sinulla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntilkelposia tuotteita.  Suosittelemme huolehtimaan tuotteesta ja sen mukana toimitettavista tarvikkeista, ohjeista ja tietenkin tuotepakkauksesta, kunnes olet päättänyt pitää tuotteen. Ostaja vastaa lain mukaan arvon alentumisesta, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön.

Nordic Motors Oy palauttaa sinulle tuotteista saadut suoritukset koskien palautettuja tuotteita. Palautuskustannuksista  (toimituskulut) vastaat sinä. Jos tilaamasi tuote on viallinen Nordic Motors Oy hyvittää sekä palautuskustannukset, että tilaamasi tuotteen arvon. Maksettujen suoritusten palautus tapahtuu osaltamme viivytykseettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun olemme saaneet palautetut tuotteet takaisin.

Nordic Motors Oy suorittaa palautuksen sillä maksutavalla, jolla olet maksanut tilauksen. Pankkinapilla maksettujen tilauksien osalta sinun tulee ilmoittaa pankkitilin numero, jotta palautus on mahdollista suorittaa.

Palautustilanteissa voit olla ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse: asiakaspalvelu@nordicmotors.fi