Sp119 Chevy Orange-Red

SP119 Chevy Orange-Red – Erittäin Kestävä ja Tyylikäs Maalipinta

SP119 Chevy Orange-Red on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suojaa ja upeaa ulkonäköä erilaisille pinnoille. Tämä maalipinta on erityisesti suunniteltu Chevy-autojen ystäville, jotka haluavat pitää moottorinsa visuaalisesti vaikuttavana.

Maalilla on erinomainen kestävyys korroosiota, ruostetta, suolaa, kemikaaleja ja bensiiniseosten vaikutuksia vastaan. Sen lämpötilankestävyys on vaikuttava, joten se sopii erinomaisesti moottorin osiin, jotka altistuvat kovalle kuumuudelle.

Levittäminen on helppoa ja lopputulos on ammattimainen. Maali tarttuu hyvin erilaisiin pinnoille ja tarjoaa pitkäkestoista suojaa. Lisäksi sen Chevy Orange-Red sävy antaa autollesi erottuvan ilmeen.

Valitse SP119 Chevy Orange-Red ja anna autollesi upea ja kestävä maalipinta. Tämä maali on omiaan kaikille, jotka haluavat moottorinsa erottuvan ja kestävän pitkään.

27.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 1-8 päivää. Varmaa toimitusaikaa tai saatavuutta emme pysty takaamaan. Selvitämme ja soitamme sinulle toimitusajasta tilauksen tehtyäsi.

Tuotetunnus (SKU): SP119 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sp119 Chevy Orange-Red”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *