Varaosat ja huoltopalvelut moottorikelkkoihin – Nordic motors Oy

Tervetuloa moottorikelkkojen varaosa- ja Varustekauppaan ja huoltosivustolle.

Palvelemme sinua verkkokaupassa valtakunnallisesti ja voit tulla käymään meillä tutustumaan palveluihimme ja tuotteisiimme paikanpäällä rovaniemen myymälässä ja huoltamolla. löydät meidät täältä

Olemme intohimoisesti mukana moottorikelkkojen ja muiden kaksipyöräisten ajoneuvojen mailmaan. Olemme pienestä pitäen ajaneet korjanneet ja huoltaneet moottorikelkkoja. Kokemuksemme ja syvä tietotaitomme alalta takaavat sinulle erinomaiset palvelut ja huippulaatuisen asiantuntemuksen. Olemme omistautuneet tarjoamaan kelkkailijoille parhaat ja innovatiivisimmat ratkaisut reiteillä liikkumiseen.

Valikoimamme Kattaa:

  1. Moottorin Suorituskyky: Esittelemme uusimmat moottoriteknologiat, jotka optimoivat moottorikelkkasi suorituskyvyn ja polttoainetehokkuuden.
  2. Telaston Innovatiot: Tutustu uusimpiin telastoratkaisuihin, jotka tarjoavat parempaa pitoa, hallittavuutta ja kestävyyttä erilaisissa lumiolosuhteissa.
  3. Jousitusjärjestelmät: Esittelemme jousitusjärjestelmiä, jotka tarjoavat tasaisen ja mukavan ajokokemuksen niin metsäpoluilla kuin avoimilla lumilla.
  4. Varusteet ja Lisäosat: Tutustu laajaan valikoimaamme moottorikelkkailuun suunniteltuja varusteita ja lisäosia, jotka parantavat ajokokemusta ja turvallisuutta.
  5. Voimansiirto ja Vaihteisto: Esittelemme kehittyneitä voimansiirtoratkaisuja, jotka optimoivat voiman välityksen ja varmistavat moottorikelkkasi suorituskyvyn.
  6. Huolto ja Ylläpito: Tarjoamme vinkkejä ja neuvoja moottorikelkkasi asianmukaiseen huoltoon ja ylläpitoon, jotta se pysyy huippukunnossa.

Asiantuntijoidemme Neuvot:

Osastollamme voit luottaa asiantuntijoidemme osaamiseen. He ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan yksilöllisiä suosituksia tarpeidesi mukaan.

Turvallisuus Ensin:

Moottorikelkka Tekniikka -osastollamme painotamme turvallisuutta. Esittelemme innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat moottorikelkkailijoiden turvallisuutta ja varmuutta lumiolosuhteissa.

Tervetuloa tutustumaan Moottorikelkka Tekniikka -osastoomme ja ota moottorikelkkailusi uudelle tasolle huippuluokan tekniikan avulla!

Miksi valita meidät:

  • Pitkäaikainen Kokemus: Olemme työskennelleet moottorikelkkojen ja kaksipyöräisten ajoneuvojen parissa jo vuosien ajan, ja tämä pitkäaikainen kokemus näkyy palveluissamme.
  • Ammattitaitoinen Tiimi: Meillä on ammattitaitoinen ja omistautunut tiimi, joka tuntee moottorikelkat perusteellisesti. Voit luottaa siihen, että ajoneuvosi on hyvissä käsissä.
  • Laadukkaat Palvelut: Tarjoamme korkealaatuisia huoltopalveluita, varaosia ja asiantuntevaa neuvontaa, jotta voit nauttia kelkkailusta täysin huoletta.
  • Turvallisuus: Turvallisuus on meille ensisijainen huolenaihe, ja kaikki tekemämme työ on suunniteltu varmistamaan, että ajoneuvosi ovat turvallisia käyttää.
  • Kattava Palveluvalikoima: Tarjoamme monipuolisen valikoiman palveluita, jotka kattavat kaiken huollosta ja korjauksista varaosien toimitukseen. Riippumatta tarpeestasi, olemme täällä auttamassa.

Valitsemalla meidät saat käyttöösi paitsi laadukkaat palvelut myös syvällisen kokemuksen ja tietotaidon alalta. Olemme täällä tekemässä moottorikelkkailukokemuksestasi paremman ja turvallisemman, ja odotamme innolla yhteistyötä kanssasi.

Iskunvaimentimien huolto sekä korjaus

brändit: Fox Shox: Fox on yksi maailman tunnetuimmista iskunvaimenninvalmistajista, ja he tarjoavat laajan valikoiman moottorikelkkoihin suunniteltuja iskunvaimentimia. Niiden tuotteet tunnetaan erinomaisesta laadusta ja suorituskyvystä.

Öhlins: Öhlins on ruotsalainen huippulaatuisten iskunvaimentimien valmistaja, joka tarjoaa useita moottorikelkkoihin suunniteltuja malleja. Heidän iskunvaimentimensa ovat erityisen suosittuja moottorikelkkakilpailuissa.

KYB (Kayaba): KYB on toinen arvostettu iskunvaimentimien valmistaja, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman iskunvaimentimia moottorikelkkoihin. Heidän tuotteensa tunnetaan luotettavuudestaan ja suorituskyvystään.

Tässä oli vain osa brändeistä mutta huollamme ja korjaamme meilkein mitä iskunvaimentimia kunhan niihin vain löytyy varaosat.

Tervetuloa iskunvaimentimien huolto- ja korjausmaailmaan! Olemme omistautuneet varmistamaan, että ajoneuvojesi jousitusratkaisut toimivat optimaalisesti. Laadukkaat ja hyvin huolletut iskunvaimentimet ovat keskeinen osa ajomukavuutta ja suorituskykyä, ja tavoitteenamme on pitää huolta siitä, että voit nauttia huolettomasta ajamisesta kaikissa olosuhteissa.

Asiantunteva Huolto ja Korjaus: Tiimimme koostuu asiantuntevista ammattilaisista, jotka ymmärtävät kaiken iskunvaimentimista. Huolehdimme niiden tarkastuksesta, huollosta ja tarvittaessa korjauksesta, jotta ajoneuvosi jousitus toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Laadukkaat Varaosat: Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia varaosia ja komponentteja, jotka varmistavat, että iskunvaimentimet toimivat tehokkaasti ja turvallisesti. Käytämme vain tunnettuja ja luotettavia merkkejä varmistaaksemme laadun.

Turvallisuus ja Suorituskyky: Iskunvaimentimet vaikuttavat suuresti ajoneuvosi turvallisuuteen ja suorituskykyyn. Pyrimme pitämään ne turvallisina ja optimaalisessa kunnossa, jotta voit ajaa luottavaisesti ja nauttia parhaasta mahdollisesta suorituskyvystä.

Kattava Palvelu: Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaiken huollosta ja säännöllisestä tarkastuksesta iskunvaimentimien korjaukseen ja päivityksiin. Riippumatta tarpeestasi, olemme täällä auttamassa sinua pitämään ajoneuvosi jousitusratkaisut huippukunnossa.

Olipa tarpeen ylläpitää ja huoltaa nykyisiä iskunvaimentimiasi tai päivittää ajoneuvosi jousitusratkaisuja, voit luottaa meihin ammattimaisena kumppanina. Tavoitteenamme on varmistaa, että ajamisesi on sujuvaa, turvallista ja nautinnollista.

Tärkeää onkin ottaa yhteyttä paikalliseen iskunvaimentimien ammattilaiseen, kuten Nordic Motorsiin, saadakseen yksilöllistä neuvontaa ja suosituksia juuri oman moottorikelkkasi tarpeisiin. Heillä on paikallista tietotaitoa ja kokemusta, joka auttaa varmistamaan, että valitset oikeat iskunvaimentimet ajotyyliisi, maastoon ja ajoneuvoosi sopiviksi. Tämä varmistaa parhaan mahdollisen ajokokemuksen ja turvallisuuden.

Täältä pääset suoraan Moottorikelkan iskunvaimennin osastolle.

Runko ja alusta

Moottorikelkan rungon ja alustan huoltaminen on keskeinen osa ajoneuvon ylläpitoa ja suorituskyvyn optimointia. Tässä muutamia tärkeitä näkökohtia, jotka on hyvä pitää mielessä:

1. Puslien Vaihto: Puslat ovat kriittinen osa moottorikelkan alustaa, ja ne vaikuttavat suuresti ajoneuvon ohjattavuuteen ja vakauden. Puslat voivat kulua tai vaurioitua ajan myötä, joten niiden säännöllinen tarkastus ja tarvittaessa vaihto on tärkeää. Laadukkaiden puslien käyttö takaa paremman ohjattavuuden ja pidemmän käyttöiän.

2. Telapyörästöjen Huolto: Telapyörästöt ovat keskeinen osa moottorikelkan alustaa, ja niiden kunto vaikuttaa ajoneuvon liikkuvuuteen lumisessa maastossa. Telapyörästöt voivat kokea kovaa rasitusta, joten niiden säännöllinen tarkastus ja voitelu ovat olennaisia. Varmista, että telapyörästöt ovat tasaisesti kuluneet ja että telat ovat kunnossa.

3. Rungon Tarkastus: Tarkasta moottorikelkan runko ja alusta huolellisesti mahdollisten vaurioiden ja kulumisen varalta. Tämä sisältää hitsaussaumojen ja kiinnityspisteiden tarkastamisen. Jos huomaat vaurioita, ne tulisi korjata mahdollisimman pian estääksesi ongelmien pahenemisen.

4. Säännöllinen Huolto: Suorita säännöllinen huolto-ohjelma, joka sisältää alustan ja puslien tarkastuksen sekä tarvittavat korjaukset ja varaosien vaihdot. Säännöllinen huolto varmistaa, että moottorikelkkasi pysyy turvallisena ja suorituskykyisenä.

Säännöllinen huolenpito moottorikelkan rungosta ja alustasta parantaa ajokokemusta ja lisää ajoneuvon käyttöikää. Jos et ole varma, miten suorittaa näitä huoltotoimenpiteitä itse, voit aina turvautua ammattimaiseen moottorikelkkahuoltoon saadaksesi apua ja neuvontaa.

Moottorinosat&suodattimet

Moottorikelkkoihin liittyvät moottorinosat ja suodattimet ovat olennainen osa näiden ajoneuvojen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden ylläpitämistä. Ne vaikuttavat suoraan moottorin toimintaan ja huoltaminen niiden osalta on avainasemassa, jotta voit nauttia moottorikelkkailusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Moottorinosat kuten sylinteri, mäntä, männänrengas ja polttoainejärjestelmä ovat moottorikelkan toiminnan kannalta kriittisiä komponentteja. Niiden oikea huolto ja tarvittaessa vaihtaminen on välttämätöntä moottorin tehokkuuden ja luotettavuuden takaamiseksi.

Suodattimet, kuten ilmansuodatin, öljysuodatin, polttoainesuodatin ja hydraulisuodatin, auttavat pitämään moottorin ja polttoainejärjestelmän puhtaana epäpuhtauksista ja liasta. Tämä puolestaan parantaa moottorin toimintaa ja varmistaa, että se kestää pitkään.

Kun huolehdit moottorinosista ja suodattimista asianmukaisesti, voit olla varma, että moottorikelkkasi on valmis tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kelkkailukokemuksen joka kerta.