Lefant Gelcoat Cleaner 500Ml

Gelcoat Cleaner on erittäin tehokas puhdistusgeeli, joka palauttaa helposti värjäytyneen geelipinnan ja maalatut pinnat alkuperäiseen väriin.
Poistaa tehokkaasti vesirajan värjäytymät ja muut pinttyneet tahrat.
Tuote on aktiivinen, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse työstää tai kiillottaa Gelcoat Cleanerilla, vaikutus tulee itsestään.
Kun vene on käsitelty Gelcoat Cleanerilla, suosittelemme Lefant Nanopolish ja Lefant Wax.

Lefant on ruotsalainen yritys, jolla on monivuotinen kokemus korkealaatuisten väri- ja venesuojaustuotteiden kehittämisessä ja tuottamisessa veneteollisuudelle. Lefant on keskittynyt erityisesti innovatiivisuuteen ja on siten keksinyt ja kehittänyt useita erilaisia tuotteita, jotka ovat muuttaneet, optimoineet ja yksinkertaistaneet veneen omistamista. Lefant lanseerasi 1980-luvulla mm. pohjaväriteknologian VC17, joka loi pohjan yrityksen suuntaukselle luoda ohuita, kovia ja edistyksellisiä pohjavärituotteita. Tämä suuntaus näkyy myös Lefantin venesuojausohjelmassa, joka keskittyy kehittämään tuotteita, jotka tarjoavat erittäin tehokasta puhdistusta ja pintakäsittelyä, jotka mahdollistaa matalan kitkan, hyvän kiillon ja pitkäkestoisen kestävyyden.

14.90 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 1-8 pv.

Maahantuojan varasto: 12 kpl
Tuotetunnus (SKU): 129-93-3013 Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lefant Gelcoat Cleaner 500Ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *