Pure P1 Protection & Gloss Si02 -Pohjainen Wet Coat

Pure:est P1 – Keraamisista pinnotteista tuttuun Si02:seen perustuva helppokäyttöinen Wet Coat

 

P1 luo autosi maalipintaan jopa 3kk kestävän syvän kiillon, sekä vertaansa vailla olevan lian ja vedenhylkivyyden yhdellä nopealla käsittelyllä.

 

Tuote ei vaadi tuntien hinkkausta perinteisten vahojen tapaan, vaan se sumutetaan suoraan märkään pintaan ja huuhdellaan pois. Si02 -yhdiste aktivoituu välittömästi suojaten ja ylläpitäen autosi arvoa, maukkaalla kiillolla varustettuna.

 

P1:sen keraamiseen Si02:seen pohjautuvan koostumuksen ansiosta tuote ei peseydy perinteisten vahojen tapaan pois vaikka autoa pestäisiin usein tai vahvemmilla pesuaineilla.

 

Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu P1 aktivoituu heti myös kuluneemmilla maalipinnoilla tarjoten vertaansa vailla olevan keston ja ominaisuudet maalipinnan kunnosta riippumatta.

 

P1:sen luoma likaa hylkivä keraaminen suojapinta estää likaa tarttumasta maalipintaan kiinni, helpottaen pesemistä ja vähentäen samalla pesutarvetta.

 

PURE:EST P1 luo maukkaan kiillon, tehokkaasti vettä ja likaa hylkivän keraamisen suojapinnan autollesi alle vartissa! P1 säilyttää sitkeästi upeat ominaisuutensa myös täälä Pohjolan vaativissa oloissa.

 

(Huom! Älä sekoita halpoihin silikonipohjaisiin markettituotteisiin)

 

✔ Yksi 500ml pullo riittää jopa 15 käsittelykertaan

✔ Toimii loistavasti myös kuluneemmilla maalipinnoilla

✔ Sopii myös lasipintoihin

✔ Luo upean kiillon ja hydrofobisuuden

✔ Pohjoismaihin suunnitellun koostumuksen ansiosta pitkäkestoinen

✔ Helppo ja nopea levittää – Suihkuta ja huuhtele – Ei vaadi mekaanista hankausta

✔ Varmasti parempi kiilto kuin naapurin autossa

✔ Koukuttava tuoksu 

 

“P1 kehitystyössä on osattu ottaa aidosti huomioon se, että täällä Pohjolassa autojen maalipinnat ovat täysin erilaisten olosuhteiden armoilla kuin esimerkiksi Keski-Euroopassa. On mukava nähdä että kerrankin suunnitellaan myös Suomen markkinoille tuote, joka toimii muillakin kuin pakasta vedetyillä maalipinnoilla. Puhumattakaan P1 riittoisuudesta tuotteen aktivoituessa jo pienelläkin määrällä.” -Janne, JJP Detailing.

 

“Kokeiltuasi P1:stä, saatat yllättyä. On olemassa suuri riski että et halua käyttää mitään muuta maalipinnan suojatuotetta kokeiltuasi tätä.” – Janne, JJP Detailing.

 

P1 Käyttöohje:

  1. Pese auto huolellisesti
  2. Ravista pulloa ja suihku P1 -tuotetta maalipintaan  (1-2 suihkausta per paneeli)
  3. Huuhtele tuote pois maalipinnalta painepesurilla tai vesiletkulla
  4. Kuivaa auto!
  5. Suosittelemme jatkossa maalipinnan pesemistä PURE:EST S1 -shampoolla.

 

-> Voila, maalipintasi on suojattu kiiltäen upeasti!

25.00 

Heti lähetettävissä (2 kpl)

Tuotetunnus (SKU): P1500 Osasto: