Vaahdotinpesuaine 1L Alkaline

Haluatko kokea autosi puhdistuksen aivan uudella tasolla? Pureest A3 on vastaus! Tämä on meidän huippulaadukkain esipesu, suunniteltu tekemään esipesusta todellinen vaahtobileiden ilotulitus!

Miksi valita A3? Ensinnäkin, se nopeuttaa puhdistusprosessia merkittävästi. Vaahto levittyy tasaisesti pinnalle ja saa aikaan ihmeitä, kun se saa hetken vaikuttaa ennen huuhtelua. Ja mikä parasta, se näyttää upealta peittäessään autosi täydellisesti vaahdolla.

Mutta siinä ei vielä kaikki! A3 on kehitetty Ruotsissa rakkaudella, ja sen kehityksessä ovat olleet mukana myös vaikuttajamme. Siksi se onkin ainutlaatuinen ja vertaansa vailla.

Käyttö on helppoa: Laimenna tuote vedellä vaahtoruiskun pullossa, levitä tasaisesti ja anna vaikuttaa hetki ennen huuhtelua korkeapainepesurilla. Lopputuloksena on häikäisevän puhdas auto, joka säteilee kuin uusi!

Eikä siinä vielä kaikki: Pureest A3 on pH-tasoltaan hellävaraisempi kuin monet kilpailijat, joten se suojaa maalipintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Ei myöskään sisällä haitallisia PFAS-yhdisteitä.

Hanki Pureest A3 jo tänään ja anna autollesi se käsittely, jota se todella ansaitsee!

17.00 

Heti lähetettävissä (2 kpl)

Tuotetunnus (SKU): A31000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaahdotinpesuaine 1L Alkaline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *