Iso Kuivausliina 60Cmx90cm Sininen 600G/M2

Pure:est Iso KuivausLIINA, joka riittää koko auton kuivaamiseen

Tällä suurella ja erittäin imukykyisellä kuivausliinalla voit kuivata kokonaisen auton ilman, että sinun tarvitsee puristaa vedet pois liinasta aika ajoin. Kun olet käyttänyt tätä pyyhettä, olet vakuuttunut!

Kaikki pure:est mikrokuitutuotteet voidaan pestä koneessa 60-70°C asteessa useita kertoja, mikä on hyväksi sekä lompakollesi että ympäristölle. Suosittelemme aina, että peset mikrokuitutuotteen kerran ennen ensimmäistä käyttökertaa mikrokuitujen aktivoimiseksi. Älä koskaan käytä pesussa pehmittimiä, jotta tuotteen imukyky säilyy pidempään. Suosittelemme käyttämään nestemäisiä pesuaineita jauheiden sijasta, koska niillä on taipumus tarttua kuituihin. Kaikki pure:est mikrokuitutuotteet toimitetaan biohajoavassa sokeriruo’osta valmistetusta muovipussissa, jotta vältytään likaantumiselta kuljetuksen aikana.

Vinkkejä LIINAN käyttöiän pidentämiseen:

  1. Pese 60°C asteessa jokaisen käytön jälkeen.
  2. Älä jätä pyyhettä märäksi, pyri pesemään se heti käytön jälkeen.
  3. Käytä aina nestemäisiä pesuaineita.
  4. Vältä sekoittamasta pinnoitustuotteiden kanssa käytettäviä liinoja muihin liinoihin.

TUOTETIEDOT

Väri: Sininen
Koko: 60cm x 90cm
Neliöpaino: 600 g/m²

Mitään pure:est mikrokuituliinoista ei ole käsitelty kemikaaleilla imukyvyn lisäämiseksi. Ne ovat luonnostaan vettä imeviä.

30.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 1-8 päivää. Varmaa toimitusaikaa tai saatavuutta emme pysty takaamaan. Selvitämme ja soitamme sinulle toimitusajasta tilauksen tehtyäsi.

Tuotetunnus (SKU): K4991BU Osasto: